Credits

Client:
Confidential 

Location:
Ashburton

Project Status:
Completed 2015

Rural Views // RESIDENTIAL

A lineal corridor forms the ‘backbone’ of the house providing a visual link from the entry through to the outdoor living area. The layout of the house was to ensure each living space has access to sunlight and views beyond. The hallway space primarily serves to link between living spaces as well as linking private to public spaces. The entry hall also acts as a gallery space adding to the volume of adjacent rooms.

A natural pallet of materials were chosen to set this house off within the surrounding lifestyle block setting.

Credits

Client:
Confidential 

Location:
Ashburton

Project Status:
Completed 2015

ingold building new build 19
ingold building new build 15
ingold building new build 16
ingold building new build 17
ingold building new build 26
ingold building new build 21